Κάτι για το καλωσόρισμα.

Αν έχω καταλάβει κάτι από τον κόσμο που μπαίνει να διαβάσει ένα άρθρο, είναι πως κλικάροντας το λινκ που του πετάς θέλει άμεσα και χωρίς πολλά να ενημερωθεί επί του θέματος!! Οπότε τουλάχιστον εγώ θα προσπαθώ, όπως και σ΄αυτό το άρθρο, να μη μακρυγορώ και να μπαίνω κατευθείαν στο ”ζουμί”, έτσι ώστε να μην καταλήξει ο αναγνώστης να διαβάζει λίγο από την αρχή, λίγο ότι πιάσει στη μέση, και τον επίλογο.

Τί κάνουμε λοιπόν εδώ στη σελίδα του underdogs.gr; Αρχικά, θεωρώ πως είναι πρέπον να δώσω τα credits-shoutouts μου στον Μιχάλη Νικολίτση ο οποίος με έβαλε στο τρυπάκι να γράφω στο πολυαγαπημένο ypogeio.gr!! Ήταν ένα τεράστιο έναυσμα στο να κατανοήσω ότι με βοηθάει πάρα πολύ στο να εκφράζομαι και να βάζω σε σειρά τις σκέψεις μου όσον αφορά τη μουσική, με το να τις αποτυπώνω γραπτώς!!

Θέλοντας λοιπόν να πραγματοποιήσω μια προέκταση της έκφρασής μου πέραν της μουσικής και θέλοντας να γράφω και για ταινίες ή σειρές που είδα, βιβλία που διάβασα, παιχνίδια που έπαιξα και οτιδήποτε άλλο με απασχολεί…αποφάσισα να δημιουργήσω αυτή τη σελίδα!! Ήξερα πολύ καλά σε ποιανού το πρόσωπο θα έβρισκα όλη την προθυμότητα και την ίδια καύλα να ασχοληθεί από κοινού με ένα τέτοιο πρότζεκτ! Φυσικά μιλάω για τον Metaleon ο οποίος είναι μέσα σχεδόν σε ότι πρότζεκτ έχω πραγματοποιήσει στη ζωή μου, μουσικό ή μη!!

Είμαστε εδώ λοιπόν, πρόθυμοι να καταγράψουμε οποιαδήποτε σκέψη αφορά τις παραπάνω κατηγορίες, καθώς επίσης να μεταφέρουμε οτιδήποτε νέο πέφτει στο ραντάρ μας απ΄τον εκάστοτε χώρο!! Θα προσπαθώ να το ξεκαθαρίζω και σε κάθε άρθρο πως αυτό που κάνουμε, δεν το κάνουμε σε καμία περίπτωση με πρόθεση να επιβάλλουμε τη γνώμη μας ή με ύφος ξερολίστικο. Εννοείται πως η γνώμη μας πολλές φορές είναι πιθανόν να μην είναι αποδεκτή πράγμα που βρίσκω υγιές αρκεί βέβαια να εκφράζεται σε κόσμια πλαίσια!!

Υποθέτω πως σε γενικές γραμμές είναι κατανοητό τι ”καπνό φουμάρουμε”, και τα υπόλοιπα θα ξεδιπλωθούν εν καιρώ. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Τσιγκουράκο ο οποίος ”έπλασε” αυτή εδώ τη σελίδα κάνοντας εξαιρετικότατη δουλειά, χωρίς κανένα πρόβλημα στη μεταξύ μας συνεννόηση!! Θα τον δείτε κι αυτόν σε κάποιο άρθρο του στο μέλλον!! Φυσικά ευχαριστώ πολύ τους Στέλιο Καράβη, Νίκο Παμούκ και Spoon οι οποίοι θα επανδρώνουν τη συντακτική μας ομάδα, η οποία ελπίζουμε και στοχεύουμε να μεγαλώσει.

Ακολουθήστε μας στα social media παρακάτω ώστε να ενημερώνεστε για οτιδήποτε νέο ανεβαίνει!!

Facebook👉https://www.facebook.com/underdogsgr/

Instagram👉https://www.instagram.com/underdogsgr/

Youtube👉https://www.youtube.com/channel/UC0r37LMYB_CnwQTXEEGX_3w

 

 

Σχετικά με Thimios

Στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας φροντίζω για την προμήθεια του αλκοόλ και των ξηρών καρπών σας.Τις υπόλοιπες ώρες καταγράφω εδώ τα "shower thoughts" μου, και υπόψιν κάνω κάθε μέρα μπάνιο..

Τσέκαρε επίσης

Η αποκάλυψη της κονσόλας του PS5!

Το stream για την αποκάλυψη του Playstation5 στο επίσημο κανάλι του στο Youtube, μόλις τελείωσε!! …