Η μπύρα των Lamb of God είναι εδώ και είναι ιδιαίτερη.

Μπορεί οι Lamb of God να ανέβαλαν την κυκλοφορία του επερχόμενου ομώνυμου album τους για τις 19 Ιουνίου, έδωσαν όμως στην κυκλοφορία την νέα signature μπύρα τους ονόματι Ghost Walker.

Κατά καιρούς έχουμε δει και από άλλα συγκροτήματα να κυκλοφορούν τα δικά τους ποτά.Η συγκεκριμένη μπύρα, όμως, έχει μια ιδιαιτερότητα και αυτή είναι η απουσία του αλκοόλ!!Ναι, καλά διαβάσατε!!Η είδηση αυτή ήχησε ευχάριστα σε κάποιους, ωστόσο δυσαρέστησε κι αρκετούς.Αν και πολλοί εκ των τελευταίων δηλώσανε πως θα προμηθευτούν μερικές απλώς για τη συλλογή τους.

Για την ιστορία οι Lamb of God συνεργάστηκαν με την BrewDog για να δημιουργήσουν μια μπύρα χωρίς αλκοόλ, με τροπικές νότες αναμειγμένες με αρώματα γρασιδιού και πεύκου, δίνοντας μας την δική τους IPA.

Παρακολουθήστε και το σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι των LOG στο youtube, καθώς και βρείτε πως θα μπορέσετε να την προμηθευτείτε:


https://shopusa.brewdog.com/collections/beer/products/lamb-of-god-ghost-walker

 

Εσείς θα την δοκιμάζατε;

Σχετικά με Thimios

Στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας φροντίζω για την προμήθεια του αλκοόλ και των ξηρών καρπών σας.Τις υπόλοιπες ώρες καταγράφω εδώ τα "shower thoughts" μου, και υπόψιν κάνω κάθε μέρα μπάνιο..

Τσέκαρε επίσης

Η αποκάλυψη της κονσόλας του PS5!

Το stream για την αποκάλυψη του Playstation5 στο επίσημο κανάλι του στο Youtube, μόλις τελείωσε!! …