Νέες Κυκλοφορίες: Ιούνιος 2020

Παραθέτουμε τις νέες κυκλοφορίες του Ιουνίου, παραδόξως με πολλά self-titled άλμπουμ!

Lamb of God – Lamb of God

Μας λιβανίζουν οι Lamb of God, με μεταθέσεις της ημερομηνίας κυκλοφορίας του άλμπουμ τους, αλλά ήγγικεν η ώρα! Οι αμερικάνοι groove metalάδες, βετεράνοι πια, κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ χωρίς τον Chris Adler, και τα teaser tracks προμηνύουν ένα ακόμα δυνατό άλμπουμ από την μπάντα που δεν απογοητεύει ποτέ.

Κυκλοφορεί στις 19/6 από την Epic Records.

Bob Dylan – Rough and Rowdy Ways

Ο νομπελίστας πια Bob Dylan, αποφάσισε να μας δώσει ένα ακόμη άλμπουμ, στα 79 του χρόνια! Το “Rough and Rowdy Ways”, ένα διπλό άλμπουμ, είναι το 39ο του, και προσωπικά είμαι πολύ περίεργος να δω τι παραπάνω έχει να δώσει αυτός ο τιτάνας στη μουσική τόσα χρόνια μετά.

Κυκλοφορεί στις 19/6 από την Columbia Records.

Protest the Hero – Palimpsest

OH CANADA! Καινούριο άλμπουμ και για τους progressive metal θεούς, Protest the Hero. Τελευταίο full-length άλμπουμ τους ήταν το “Volition” (2013, independent release), ενώ το 2016 κυκλοφόρησαν το EP με τίτλο “Pacific Myth”. Τα δύο κομμάτια που μας έδωσαν πριν την κυκλοφορία μου λένε πως το άλμπουμ θα είναι κλασικό prog metal masterpiece.

Κυκλοφορεί στις 19/6 από την Sheet Happens Publishing.

The Ghost Inside – The Ghost Inside

Η μπάντα που πέρασε τα χίλια μύρια, η ενσάρκωση του “ο επιμένων νικά”, οι The Ghost Inside επέστρεψαν. Μετά το καταστροφικό τροχαίο το 2015, που άφησε τον ντράμμερ Andrew Tkaczyk χωρίς το δεξί του πόδι, η μπάντα επιστρέφει με έναν βιονικό Andrew. Το promo single “Aftermath” που κυκλοφόρησαν, μας δείχνει πως είναι πάλι εδώ και δε μασάνε στο ελάχιστο.

Κυκλοφορεί στις 5/6 από την Epitaph Records.

GoGo Penguin – GoGo Penguin

Και μια τελευταία, παράταιρη κυκλοφορία, αλλά την οποία αναμένω με πολύ χαρά. Οι Βρετανοί progressive jazzίστες GoGo Penguin, κυκλοφορούν το 5ο τους άλμπουμ, και κάθε promo κομμάτι που δημοσιεύουν ανεβάζει την ανυπομονησία μου, αφού η ατμόσφαιρα που φτιάχνουν σου εγγυάται πως το καινούριο άλμπουμ θα είναι ολόκληρη εμπειρία.

Κυκλοφορεί στις 5/6 από την Blue Note Records.

 

Σχετικά με Metaleon

Μου αρέσουν τα κουάκερ, τα DIY πρότζεκτ, ο David Fincher, και να γράφω. 26/M/ATH, GR

Τσέκαρε επίσης

Μουσικές κυκλοφορίες Ιουλίου 2020!

Αν κατάλαβε κανένας ποτέ πέρασε ο Ιούνιος, να μας το πει και εμάς!! Οδεύουμε λοιπόν …