Μουσικές κυκλοφορίες Ιουλίου 2020!

Αν κατάλαβε κανένας ποτέ πέρασε ο Ιούνιος, να μας το πει και εμάς!! Οδεύουμε λοιπόν προς τον Ιούλιο και σιγά σιγά μπαίνουμε σε μια πιο νορμάλ ροή, μιας και πολλές κυκλοφορίες έπαιρναν αναβολή η μια μετά την άλλη τους τελευταίους μήνες.

Παρακάτω θα βρείτε τις πιο σημαντικές και αναμενόμενες μουσικές κυκλοφορίες, για τον μήνα του Ιουλίου!!

 

•Bury Tommorow – Cannibal (3/7)

Οι οπαδοί του metlacore σίγουρα θα τους γνωρίζουν! Οι Βρετανοί μόλις δυο χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους δίσκου “Black Flame”, επανέρχονται με το “Cannibal”, θέλοντας να αποδείξουν πως πρόκειται για μια υποτιμημένη μπάντα, εν συγκρίσει με το έργο που έχουν παραδώσει!

 

Static-X – Project Regeneration Volume 1(10/7)

Άλλη μια κυκλοφορία που αναβλήθηκε!! Πρόκειται για ένα πρότζεκτ των υπολοίπων μελών των Static-X μετά το θάνατο του frontman Wayne Static. Ο δίσκος θα περιλαμβάνει διάφορα ανολοκλήρωτα κομμάτια από το παρελθόν, με μερικά φωνητικά του Wayne που έχουν διασωθεί, αλλά και πολλές guest εμφανίσεις!

 

Inter Arma – Garbers Days Revisited(10/7)

Η μπάντα που προέρχεται από το Richmond της Virginia(όπως και οι lamb of god), επιστρέφει με νέο δίσκο μετά από τέσσερα χρόνια! Σίγουρα στο ίδιο, ιδιαίτερό του στυλ, που τους έχει ξεχωρίσει. Μια όμορφη μίξη sludge, doom, death και post metal! Μένει να δούμε αν θα μας φιλοδωρήσουν και με άλλες παράξενες συνθέσεις!!

 

•U.D.O – We Are One (17/7)

Οι θρυλικοί U.D.O σε έναν αναμενόμενα ιδιαίτερο δίσκο, καθώς έγινε σε συνεργασία με την μπάντα των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων! Επίσης, πρόκειται για ένα δίσκο στον οποίο συμμετέχουν και ακόμη δυο πρώην μέλη των Accept(πέραν του frontman φυσικά) και ο λόγος για τους Stefan Kaufmann και Peter Baltes!!

 

 

The Acacia Strain – Slow Decay(24/7)

Αν κρίνουμε από τα δύο single που έχουμε από το επερχόμενο άλμπουμ των The Acacia Strain, τότε θα πρέπει να περιμένουμε έναν αυθεντικά metalcore- hardcore δίσκο, με τον καθαρά ακραίο ήχο που έχουν παρουσιάσει έως και σήμερα μέσα από τις δουλείες τους! Σίγουρα ένας δίσκος που καλά θα κάνετε να συμπεριλάβετε στην ”to do” λίστα σας!!

 

Primal Fear – Metal Commando(24/7)

Νέος δίσκος και για τους Primal Fear μέσα στον Ιούλιο. Πρόκειται για τον 13ο τους δίσκο και σίγουρα οι λάτρεις του power metal που δεν τους γνωρίζουν καλά θα κάνουν να τσεκάρουν τον εν λόγω δίσκο!

 

 

 

Σχετικά με Thimios

Στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας φροντίζω για την προμήθεια του αλκοόλ και των ξηρών καρπών σας.Τις υπόλοιπες ώρες καταγράφω εδώ τα "shower thoughts" μου, και υπόψιν κάνω κάθε μέρα μπάνιο..

Τσέκαρε επίσης

Lamb of God – Lamb of God(Album Review)

Έφτασε η ώρα να δώσω κι εγώ με τη σειρά μου, την άποψή μου για …