Πως να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το Watch Dogs 2 στο PC.

Το πολυαναμενόμενο livestream event της Ubisoft θα λάβει χώρα την Κυριακή 12/7, 21:00 η ώρα Ελλάδος! Πολυαναμενόμενο, διότι αναμένεται να δούμε νέα trailer και λεπτομέρειες για τα Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs Legion, Far Cry κ.α.

Ωστόσο, η Ubisoft αναμένεται να κάνει κι ένα πολύ ωραίο δώρο! Πρόκειται για το Watch Dogs 2! Βέβαια, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε δύο συγκεκριμένα βήματα, τα οποία θα αναφέρουμε παρακάτω!! Εμείς θα προτείναμε, αν δεν έχετε ασχοληθεί καθόλου με τον συγκεκριμένο τίτλο, να μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!

Πρόκειται για ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου, όπου το κυρίως θέμα είναι το να χακάρεις κυριολεκτικά τα πάντα!! Δεν είναι όσο απλό ακούγεται, μιας και οι δυνατότητες είναι πραγματικά απεριόριστες. Όρεξη και φαντασία να υπάρχει για πειραματισμούς και αυτοσχεδιασμούς!!

Αυτό που θα πρέπει να κάνετε λοιπόν, είναι αρχικά να έχετε δημιουργήσει δωρεάν έναν λογαριασμό Uplay (ιδανικά από πιο νωρίς για να μην τρέχετε τελευταία στιγμή). Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι να είσαστε συνδεδεμένοι με το λογαριασμό σας και το livestream της Ubisoft, για να πάρετε το δωρεάν ψηφιακό σας αντίτυπό σας!! Το livestream θα κρατήσει για δύο ώρες, οπότε αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα μεταξύ 21:00-23:00 έτσι ώστε να μην χάσετε την ευκαιρία!

Το παιχνίδι, θα βρίσκεται στην βιβλιοθήκη σας από την ακριβώς επόμενη ημέρα και φυσικά θα παραμείνει εκεί για πάντα!!

Σχετικά με Thimios

Στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας φροντίζω για την προμήθεια του αλκοόλ και των ξηρών καρπών σας.Τις υπόλοιπες ώρες καταγράφω εδώ τα "shower thoughts" μου, και υπόψιν κάνω κάθε μέρα μπάνιο..

Τσέκαρε επίσης

Crash Bandicoot 4: It’s About Time | Announcement Trailer

Επιτέλους, μετά από 22 χρόνια έχουμε τη συνέχεια των περιπετειών του Crash Bandicoot!! Το Crash …