Κυκλοφορίες Ταινιών-Μάιος 2020

Η καραντίνα συνεχίζεται οπότε οι νέες ταινίες είναι επιτακτική ανάγκη στην καθημερινότητά μας!

 

The Wretched

Ένα έφηβο αγόρι όντας ατίθασο και μετά των χωρισμό των γονέων του, πηγαίνει να μείνει στο σπίτι του πατέρα του.Εκεί θα αντιμετωπίσει μία μάγισσα χιλίων ετών που μεταφέρεται από σώμα σε σώμα.

Πρωταγωνιστούν:John-Paul Howard, Piper Curda, Jamison Jones, Azie Tesfai, Zarah Mahler, Blane Crockarell, Kevin Bigley, Gabriela Quezada Bloomgarden

Σκηνοθεσία:Brett & Drew Pierce

Είδος:Horror

Διάρκεια:96’

Κυκλοφορία:1 Μαΐου

 

Fire Will Come

Ο Amador είναι ένας διαβόητος εμπρηστής της Γαλικίας, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση νέας φωτιάς. Ο Λόις, ένας νεαρός πυροσβέστης, εξερευνά τα βάθη ενός δάσους που καίγεται. Τα πεπρωμένα τους συνδέονται μέσα από μια μυστηριώδη φωτιά.

Πρωταγωνιστούν:Benedicta Sánchez, Amador Arias, Inazio Abrao, Elena Mar Fernández

Σκηνοθεσία:Oliver Laxe

Είδος:Crime,Drama

Διάρκεια:86’

Κυκλοφορία:8 Μαΐου

 

Bull

Σε μια σχεδόν εγκαταλελειμμένη κωμόπολη δυτικά του Χιούστον, ένα ιδιότροπο κορίτσι συναντά τον εξίσου πεισματάρη γείτονά της, έναν ηλικιωμένο ταυρομάχο που έχει βιώσει τις καλύτερές του ημέρες στην αρένα. Είναι μια σύγκρουση που θα τα αλλάξει και τους δύο.

Πρωταγωνιστούν:Rob Morgan, Amber Havard, Yolonda Ross

Σκηνοθεσία:Annie Silverstein

Είδος:Drama

Διάρκεια:108’

Κυκλοφορία:1 Μαΐου

 

Walkaway Joe

Το Walkaway Joe είναι η ιστορία μιας απίθανης φιλίας μεταξύ ενός νεαρού αγοριού που ψάχνει τον πατέρα του και ενός περιπλανώμενου μοναχού που προσπαθεί να ξεφύγει από το παρελθόν του. Οι δυό τους στο πρόσωπο του άλλου βρίσκουν τη δύναμη μιας δεύτερης ευκαιρίας, και μια ευκαιρία για εξιλέωση.

Πρωταγωνιστούν:Jeffrey Dean Morgan, David Strathairn, Julian Feder, Julie Ann Emery

Σκηνοθεσία:Tom Wright

Είδος:Action,Drama

Διάρκεια:89’

Κυκλοφορία:8 Μαΐου

 

Intrigo:Dear Agnes

Μετά το θάνατο του συζύγου της, η Agnes είναι απελπισμένη για χρήματα. Μία μέρα συναντά την παλιά της φίλη την Henny, η οποία είναι εξοργισμένη με τον άπιστο σύζυγό της, τον Peter. Η Henny κάνει στην Agnes μια απίστευτη προσφορά χρημάτων έτσι ώστε να ζήσει μια καλύτερη ζωή, αν σκοτώσει τον Peter, οδηγώντας την ταινία σε μια εκρηκτική και αξέχαστη κορύφωση.

Πρωταγωνιστούν:Jamie Sives, Gemma Chan, Carla Juri, Laurie Kynaston, Jason Wong

Σκηνοθεσία:Daniel Alfredson

Είδος:Crime,Drama,Mystery

Διάρκεια:100′

Κυκλοφορία:8 Μαΐου

 

A Good Woman is Hard to Find

Η προσφάτως χήρα και  μητέρα δυο παιδιών, Sarah (Sarah Bolger, «The Spiderwick Chronicles», «Emelie») είναι απελπισμένη να μάθει ποιος δολοφόνησε τον σύζυγό της μπροστά στον νεαρό γιο της.Θα καταφύγει σε κάθε δυνατή λύση έτσι ώστε να πετύχει το στόχο της και να προστατέψει τα παιδιά της.

Πρωταγωνιστούν:Edward Hogg, Sarah Bolger, Andrew Simpson, Caolan Byrne, Packy Lee

Σκηνοθεσία:Abner Pastoll

Είδος:Crime, Thriller

Διάρκεια:97’

Κυκλοφορία:8 Μαΐου

 

Proximity

Ένας νέος επιστήμονας της NASA απήχθη από εξωγήινους, αλλά κανείς δεν πιστεύει την ιστορία του. Έτσι του γίνεται εμμονή η εύρεση αποδείξεων που τον οδηγούν σε ένα ταξίδι ανακάλυψης.

Πρωταγωνιστούν: Don Scribner, Ryan Masson, Highdee Kuan, Christian Prentice, Shaw Jones

Σκηνοθεσία: Eric Demeusy

Είδος: Drama, Sci-Fi

Διάρκεια:107’

Κυκλοφορία:15 Μαϊου

 

Blood and money

Ένας συνταξιούχος και βετεράνος στο  κυνήγι στην περιοχή του Βόρειου Μέιν ανακαλύπτει μια νεκρή γυναίκα και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Πρωταγωνιστούν: Tom Berenger, Paul Ben-Victor, Bates Wilder, Kristen Hager, Mark Sivertsen, Erica McDermott

Σκηνοθεσία: John Barr

Είδος: Thriller

Διάρκεια:89’

Κυκλοφορία:15 Μαΐου

 

Union Bridge

Ο Will Shipe, μέλος μιας ισχυρής οικογένειας που ζει κοντά στο Mason Dixon, επιστρέφει σπίτι μετά από χρόνια στην πόλη. Ο παλιός του φίλος Nick, που ζει ακόμα στην πόλη, σκάβει πυρετωδώς στη γη λόγω ενός οράματος που δεν μπορεί να αφήσει πίσω. Αυτό που κρύβεται σε αυτή τη μικρή πόλη και τα γεγονότα γύρω από αυτό έχει επιπτώσεις που επηρεάζουν πολλούς ανθρώπους. Πάνω απ ‘όλα, τον Will Shipe, το παρελθόν και το μέλλον της κληρονομιάς του.

Πρωταγωνιστούν: Scott Friend, Emma Duncan, Alex Breaux, Elisabeth Noone

Σκηνοθεσία: Brian Levin

Είδος: Drama, Thriller

Διάρκεια:91’

Κυκλοφορία:19 Μαΐου

 

Villain

Η ταινία ακολουθεί την ιστορία του Eddie Franks, ενός πρώην εγκληματία που βγαίνει από τη φυλακή προσπαθώντας να βοηθήσει την οικογένειά του μέσα από την επανασύνδεσή του με την κόρη του, καθώς και να ξεπληρώσει το χρέος του αδερφού του. Παρά τις προσπάθειές του, επιστρέφει σε έναν εγκληματικό τρόπο ζωής, με καταστροφικές συνέπειες.

Πρωταγωνιστούν: Craig Fairbrass, Mark Monero, Robert Glenister, Izuka Hoyle, George Russo

Σκηνοθεσία: Philip Barantini

Είδος: Crime, Drama, Thriller

Διάρκεια:97’

Κυκλοφορία:22 Μαΐου

 

La belle Epoque

Ένα ζευγάρι σε κρίση. Αυτός, απογοητευμένος, βλέπει τη ζωή του να αλλάζει την ημέρα που ένας επιχειρηματίας του προσφέρει να μεταφέρει πίσω στην εποχή της επιλογής του.

Πρωταγωνιστούν: Guillaume Canet, Daniel Auteuil, Pierre Arditi, Fanny Ardant, Doria Tillier

Σκηνοθεσία: Nicolas Bedos

Είδος: Comedy, Drama

Διάρκεια:110’

Κυκλοφορία:22 Μαΐου

 

Inheritance

Ο πατέρας μιας πλούσιας και ισχυρής οικογένειας πεθαίνει ξαφνικά, αφήνοντας στη γυναίκα και την κόρη του μια συγκλονιστική μυστική κληρονομιά που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή τους.

Πρωταγωνιστούν: Lily Collins, Connie Nielsen, Simon Pegg, Chace Crawford, Marque Richardson

Σκηνοθεσία: Vaughn Stein

Είδος: Drama, Mystery, Thriller

Διάρκεια:111’

Κυκλοφορία:22 Μαΐου

 

Survive the Night

Ένας γιατρός και η οικογένειά του κρατούνται όμηροι στο σπίτι τους από εγκληματίες που τρέχουν να ξεφύγουν.Αυτό συμβαίνει διότι χρειάζονται την ιατρική του φροντίδα μετά από μια αποτυχημένη ληστεία.

Πρωταγωνιστούν: Bruce Willis, Chad Michael Murray, Lydia Hull, Tyler Jon Olson, Jessica Abrams, Shea Buckner

Σκηνοθεσία: Matt Eskandari

Είδος: Action, Thriller

Διάρκεια:89’

Κυκλοφορία:22 Μαΐου

 

The Vast of Night

Στο λυκόφως της δεκαετίας του 1950, σε μια μοιραία βραδιά στο Νέο Μεξικό, ένας νεαρός,  χειριστής πινάκων πινάκων ο Fay (Sierra McCormick) και ο χαρισματικός ραδιοφωνικός DJ Everett (Jake Horowitz) ανακαλύπτουν μια παράξενη συχνότητα ήχου που θα μπορούσε να αλλάξει τη μικρή τους πόλη και το μέλλον για πάντα . 

Πρωταγωνιστούν: Sierra McCormick, Jake Horowitz, Gail Cronauer, Bruce Davis

Σκηνοθεσία: Andrew Patterson

Είδος: Fantasy, Mystery, Thriller, Sci-Fi

Διάρκεια:89’

Κυκλοφορία:29 Μαΐου

 

The Green Knight

Μια επική περιπέτεια φαντασίας που βασίζεται στον διαχρονικό θρύλο του Αρθούρο.Το Green Knight αφηγείται την ιστορία του Sir Gawain (Dev Patel), ανηψιού του Βασιλιά Αρθούρου, ο οποίος ξεκινά μια τολμηρή αναζήτηση με σκοπό να αντιμετωπίσει τον επώνυμο Green Knight, έναν γίγαντα ο οποίος πρόσφερει δοκιμασίες στους τολμηρούς.

Πρωταγωνιστούν: Joel Edgerton, Alicia Vikander, Sean Harris, Dev Patel, Kate Dickie, Ralph Ineson, Sarita Choudhury, Barry Keoghan

Σκηνοθεσία: David Lowery

Είδος: Drama, Fantasy, Romance

Διάρκεια:125’

Κυκλοφορία:29 Μαΐου

 

A White, White Day

Σε μια απομακρυσμένη πόλη της Ισλανδίας, ένας επικεφαλής αστυνομικός αρχίζει να υποψιάζεται πως ένας ντόπιος άντρας είχε σχέση με τη σύζυγό του, η οποία πέθανε πρόσφατα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Σταδιακά η εμμονή του για να ανακαλύψει την αλήθεια συσσωρεύεται και αναπόφευκτα αρχίζει να θέτει σε κίνδυνο τον εαυτό του και τους αγαπημένους του. Μια ιστορία θλίψης, εκδίκησης και άνευ όρων αγάπης.

Πρωταγωνιστούν: Ingvar Sigurdsson, Ída Mekkín Hlynsdóttir, Hilmir Snær Guðnason, Björn Ingi Hilmarsson, Sara Dögg Ásgeirsdóttir

Σκηνοθεσία: Hlynur Palmason

Είδος: Drama

Διάρκεια:109’

Κυκλοφορία:29 Μαΐου

 

Irresistible

Το Irresistible είναι μια κωμωδία για το τι συμβαίνει όταν μια μικρή πόλη του Ουισκόνσιν γίνεται το κύριο αξιοθέατο του πολιτικού μας τσίρκου. Αφού ο κορυφαίος στρατηγικός ηγέτης των Δημοκρατικών Gary (Steve Carell) βλέπει ένα βίντεο ενός συνταξιούχου συνταγματάρχη (Chris Cooper) που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων στις πόλεις του χωρίς έγγραφα, ο Gary πιστεύει ότι βρήκε το κλειδί για να κερδίσει πίσω την Heartland. Ωστόσο, όταν οι Ρεπουμπλικανοί τον αντιμετωπίζουν στέλνοντας τη λαμπρή νέμεσις του (Rose Byrne), αυτό που ξεκίνησε ως τοπικός αγώνας γίνεται γρήγορα ένας ανεξέλεγκτος και ξεκαρδιστικός αγώνας για την ψυχή της Αμερικής.

Πρωταγωνιστούν: Natasha Lyonne, Steve Carell, Mackenzie Davis, Chris Cooper, Rose Byrne, Topher Grace

Σκηνοθεσία: Jon Stewart

Είδος: Comedy, Drama

Κυκλοφορία:29 Μαΐου

Σχετικά με Thimios

Στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας φροντίζω για την προμήθεια του αλκοόλ και των ξηρών καρπών σας.Τις υπόλοιπες ώρες καταγράφω εδώ τα "shower thoughts" μου, και υπόψιν κάνω κάθε μέρα μπάνιο..