Φήμη για επιστροφή του Michael Keaton, στον ρόλο του Batman!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του site ”The Wrap”, ο Michael Keaton, ένας από τους πιo εμβληματικούς ηθοποιούς που έχουν υποδυθεί τον χαρακτήρα του Batman, είναι σε αρχικές συζητήσεις, στο να επιστρέψει στον συγκεκριμένο ρόλο!!

Αυτή τη φορά, όχι σε ταινία Batman, αλλά στην ταινία ”The Flash”, με πρωταγωνιστή τον Ezra Miller, εκεί όπου ο Flash συναντά τον Batman σε ένα παράλληλο σύμπαν!! Αν και δεν πρόκειται για κάτι επίσημο- και μόνο το ενδεχόμενο να γίνει κάτι τέτοιο μόνο αδιάφορο δεν είναι!! Για τους πραγματικά λίγους που μπορεί να το αγνοούν, ο Keaton έχει υποδυθεί δύο φορές τον Batman στις ταινίες Batman(1989) και Batman Returns(1992) σε σκηνοθεσία του Tim Burton!

 

Ας ελπίσουμε, για χάρη της νοσταλγίας, να δούμε και πάλι τον Michael Keaton ως Batman! Άλλωστε, για το ευρύτερο κοινό, ο Keaton είναι μέσα στην τριάδα των καλύτερων ηθοποιών που έχουν παίξει τον άνθρωπο νυχτερίδα, μαζί με τους Christian Bale και τον κάπως αμφιλεγόμενο Ben Affleck!!

Για όσους πάντως δεν έχουν δει τα Batman του Keaton, τα οποία μαζί με τις Home Alone ταινίες, έπαιζαν ανελλιπώς στο Star τις ημέρες των Χριστουγέννων στα 90s και τα 00s, αφήνουμε παρακάτω τα trailer και όπως σπεύσατε να τις δείτε!!

Σχετικά με Thimios

Στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας φροντίζω για την προμήθεια του αλκοόλ και των ξηρών καρπών σας.Τις υπόλοιπες ώρες καταγράφω εδώ τα "shower thoughts" μου, και υπόψιν κάνω κάθε μέρα μπάνιο..

Τσέκαρε επίσης

Dark – Season 3 Trailer

Το Dark αποτελεί μια από τις πιο mindfuck σειρές που έχουν βγεί!! Πρόκειται για μια …