Το πρώτο Trailer για τον Batman του Robert Pattinson είναι εδώ!

Η υπόσχεση που είχε δωθεί προ καιρού, εκπληρώθηκε! Στο διαδικτυακό DC FanDome που έλαβε χώρα εχθές το βράδυ, μεταξύ άλλων είδαμε και το πρώτο trailer για το πολυαναμενόμενο Batman του Matt Reeves, με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson.

Η αλήθεια είναι πως μετά το στίγμα που άφησε ο Christian Bale, στην επική τριλογία του Christopher Nolan, κάθε επόμενος Batman, όπως του Ben Affleck, κρίνεται αυστηρότατα από το κοινό. Με την ίδια καχυποψία είχε αντιμετωπιστεί και ο Pattinson, ωστόσο, μετά το πρώτο trailer, μόνο θετικά σχόλια ακούστηκαν και η ανυπομονησία ξεκίνησε ήδη.

Δείτε παρακάτω το trailer και μπείτε στον αρρωστημένο κόσμο που φαίνεται πως δημιουργεί ο Matt Reeves. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου του 2021, φυσικά καλώς εχόντων των πραγμάτων. Βλέποντας τις αναβολές που πήρανε οι περισσότερες ταινίες του 2020 κάθε ημερομηνία φαντάζει απλά τυπική για την ώρα.

Σχετικά με Thimios

Στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας φροντίζω για την προμήθεια του αλκοόλ και των ξηρών καρπών σας.Τις υπόλοιπες ώρες καταγράφω εδώ τα "shower thoughts" μου, και υπόψιν κάνω κάθε μέρα μπάνιο..

Τσέκαρε επίσης

Dark – Season 3 Trailer

Το Dark αποτελεί μια από τις πιο mindfuck σειρές που έχουν βγεί!! Πρόκειται για μια …