Τα videogames που αναμένεται να γίνουν τηλεοπτικές σειρές

Κάποτε είχαμε την μόδα του να γίνονται κάποια παιχνίδια ταινίες. Οι περισσότερες όπως δείχνει η ιστορία, όχι και με τεράστια επιτυχία. Ωστόσο, πλέον, ζούμε στην εποχή του Netflix, του HBO κτλ κτλ, όπου οι σειρές φαίνεται να αφήνουν σε δεύτερη μοίρα τις κλασσικές ταινίες!!

Τους τελευταίους μήνες υπάρχει ένας αναβρασμός με το ένα πρότζεκτ να σκάει μετά το άλλο. Την αρχή την έκανε το The Witcher, αποσπώντας θετικές κριτικές. Ίσως λίγο αυτό, λίγο ότι υπάρχει πολύ ψωμί πλέον σε ότι κινείται γύρω από τις σειρές και μεγάλα στούντιο, ανακοινώνουν συνεχώς την μεταφορά βιντεοπαιχνιδιών, στην μικρή οθόνη!

Θα σκέφτεστε, μα ποιά έχουν ανακοινωθεί; Μη φοβάστε, εδώ είμαστε και παραθέτουμε τα σημαντικότερα εξ αυτών παρακάτω!

 

The Last Of Us

Ίσως το πιό αναμενόμενο πρότζεκτ!! Μιλάμε για ένα παιχνίδι (έστω το πρώτο), που χαίρει κοινής αποδοχής όλων όσων το έπαιξαν!! Θεωρείται πως έχει μια από τις καλύτερες πλοκές και την καλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρων. Ως αποτέλεσμα, καταλαβαίνετε πως το κοινό θα είναι πιο απαιτητικό από ποτέ!!

 

Πολύς κόσμος προτιμά κάτι που θαυμάζει, να μείνει στην αρχική του μορφή και να μην παίρνει το ρίσκο να αποτυπωθεί στη μνήμη του ως μια μέτρια ή κακή δουλειά!! Ωστόσο, ρίχνοντας μια ματιά στα άτομα που πρόκειται να κινούν τα νήματα, σίγουρα μόνο αισιοδοξία μπορούμε να νιώθουμε!

Στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, θα συμμετέχει ο ίδιος ο σκηνοθέτης των The Last Of Us Neil Druckmann και ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς “Chernobyl”, Craig Mazin . Στην μουσική επιμέλεια θα είναι φυσικά ο Gustavo Santaolalla. Καταλαβαίνουμε λοιπόν, πως ίσως να είμαστε μπροστά σε ένα διαχρονικό διαμάντι!

Fallout

Άλλος ένας υπέροχος κόσμος, για να τον μεταφέρεις σε τηλεοπτική σειρά. Όπως και με το The Last Of Us, πρόκειται για ένα μεταποκαλυπτικό κόσμο, ωστόσο πολύ πιό περίπλοκο και με άλλο setting. Τα κοινά χαρακτηριστικά βέβαια με το παραπάνω παιχνίδι δεν τελειώνουν, μιας και εδώ, η Amazon αυτή την φορά, επέλεξε τους δημιουργούς του Westworld, Lisa Joy και Jonathan Nolan για να αναλάβουν την σκηνοθεσία της σειράς!!

Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για πάρα πολύ δυνατά χαρτιά, μιας και η δουλειά των δύο εως τώρα, κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτυχημένη!! Μαζί τους φυσικά θα είναι και οι δημιουργοί του Fallout, καθώς και τα πάντα θα είναι σε κοινή συννενόηση με τα άτομα της Bethesda (το Studio το όποιο κυκλοφόρησε/εί την σειρά των Fallout). Ίδωμεν κι εδώ..

Halo

Αδιαμφισβήτητα, το δυνατότερο χαρτί της Microsoft και του Xbox franchise!! Το Halo έχει φανατικό κοινό και σίγουρα περιμένει με ανυπομονησία το συγκεκριμένο πρότζεκτ εδώ και χρόνια!! Για την ακρίβεια ανακοινώθηκε το 2013 και έκτοτε τον περασμένο χρόνο καταλήξαμε να έχουμε παραπάνω πληροφορίες, όπως το γεγονός ότι πρωταγωνιστείς στα παπούτσια του Master Chief, θα είναι ο Pablo Schreiber!!

Από τις έως τώρα σειρές που έχουν αναφερθεί, μπορώ να πω, πως φοβάμαι περισσότερο για το συγκεκριμένο εγχείρημα! Τα τόσα χρόνια που πέρασαν από την ανακοίνωση ή σε πολύ καλό θα βγεί ή σε αποτυχία!

Alan Wake

Περισσότερο θα έβαζα τον συγκεκριμένο τίτλο με αστεράκι, μιας και ενώ είχανε γίνει επίσημες ανακοινώσεις για τον συγκεκριμένο τίτλο το 2018, από εκεί και έπειτα δεν είχαμε κανένα νέο! Η Remedy ήταν σε αναζήτηση του κατάλληλου στούντιο για να πάρει σάρκα και οστά η εν λόγω σειρά! Δεν αποκλείεται βέβαια από το πουθενά να έχουμε νέα και teaser.. Έστω ένα Max Payne ρε παιδιά!!

Cyberpunk

Θα αναρωτηθεί κανείς, εδώ δεν κυκλοφόρησε ακόμα το παιχνίδι, ανακοίνωσαν και σειρά; Φαίνεται πως η CD Project Red, έχει την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά πως το Cyberpunk θα είναι αντάξιο του ονόματος και του franchise του The Witcher και έχει μεγάλες βλέψεις για τον συγκεκριμένο τίτλο! Σε αντίθεση με τις παραπάνω σειρές, η συγκεκριμένη πρόκειται για μια animated σειρά, η οποία θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Netflix!!

Ας δούμε το παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο, αν θα είναι αντάξιο των προσδοκιών μας κι έπειτα με ψυχραιμία, κοιτάμε και το συγκεκριμένο concept!!

Φυσικά στα σκαριά είναι και αρκετές μεταφορές βιντεοπαιχνιδιών στην μεγάλη οθόνη! Μερικές από αυτές είναι το Uncharted, Tom Clancy’s The Division, Monster Hunter, Assassin’s Creed 2 κ.α.

Σχετικά με Thimios

Στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας φροντίζω για την προμήθεια του αλκοόλ και των ξηρών καρπών σας.Τις υπόλοιπες ώρες καταγράφω εδώ τα "shower thoughts" μου, και υπόψιν κάνω κάθε μέρα μπάνιο..

Τσέκαρε επίσης

Dark – Season 3 Trailer

Το Dark αποτελεί μια από τις πιο mindfuck σειρές που έχουν βγεί!! Πρόκειται για μια …