Η εκπληκτική σειρά “Taboo” με τον Tom Hardy που αρκετοί αγνοούν!

Αν ψάχνετε κάποια σειρά για το Σαββατοκύριακο, τότε τα 8(έως τώρα) επεισόδια του Taboo θα σας υπερκαλύψουν!

Το Taboo(BBC One,Fx) πρόκειται για μια σεζόν, 8 επεισοδίων με πρωταγωνιστή τον Tom Hardy!Μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι σε όσους την έχω αναφέρει δεν την έχουν καν ακουστά.Πρόκειται για σειρά που έκανε την πρεμιέρα της τον Ιανουάριο του 2017!

Δημιουργοί της εν λόγω σειράς οι Steven Knight(Peaky Blinders), Tom Hardy και ο πατέρας του Chips Hardy. Η πλοκή διαδραματίζεται στο Λονδίνο του 1814, άρα μιλάμε για σειρά εποχής!

Ο πρωταγωνιστής μας James Delaney (Tom Hardy) γυρίζει πίσω στην πατρίδα του έπειτα από δώδεκα χρόνια στην Αφρική.Δώδεκα χρόνια που τον έκαναν πολύ πιο αιμοβόρο αλλά και πολύ πιο πλούσιο!

Πρόκειται για μια σειρά εποχής που σίγουρα θα απολαύσετε!Έχει Hardy, έχει την σαπίλα του Λονδίνου το 19ο αιώνα, πολλά taboo της τότε εποχής, έχει μια ατέρμονη μαυρίλα και αιμοδιψία να διέπει τον πρωταγωνιστή μας και φυσικά μουσικάρες από τον Max Richter.

Είμαστε πάντα εν αναμονή άλλων δυο σεζόν, οι οποίες έχουν καθυστερήσει λόγω των πολλών άλλων κινηματογραφικών υποχρεώσεων του Hardy!

Σχετικά με Thimios

Στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας φροντίζω για την προμήθεια του αλκοόλ και των ξηρών καρπών σας.Τις υπόλοιπες ώρες καταγράφω εδώ τα "shower thoughts" μου, και υπόψιν κάνω κάθε μέρα μπάνιο..

Τσέκαρε επίσης

Μια προσπάθεια για Top 3 ταινιών του Christopher Nolan!

Περιμένοντας εναγωνίως την νέα ταινία του Christopher Nolan, “Tenet”, είπα να βάλω μια δοκιμασία στον …